گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آمریکا برای اجرای تحریم‌های تازه ایران زمان تنفس ۹۰ روزه اعلام کرد

خزانه‌داری آمریکا با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد به شرکت‌های خارجی فرصتی ۹۰ روزه داده تا خود را به تحریم‌هایی که هفته گذشته علیه ایران اعلام شد، منطبق کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه اعلام کرد شرکت‌های خارجی برای انطباق با تحریم‌های تازه‌ای که هفته گذشته علیه ایران اعلام شد، فرصتی ۹۰ روزه دارند.

 

بر اساس اطلاعیه‌ای که در وبگاه خزانه‌داری آمریکا منتشر شده است، این فرصت سه ماهه روز ۹ آوریل (۲۱ فروردین) به پایان می‌رسد و طرف‌هایی که بعد از این تاریخ با تحریم‌ها همراهی نکنند، از سوی آمریکا با جریمه روبرو می‌شوند.

 

خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته تحریم‌های تازه‌ای علیه بخش صنعت، معدن و پارچه‌بافی ایران وضع کرد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با امضای یک فرمان اجرایی، به خزانه‌داری این اختیار را داده است که تقریبا هر نوع تجارت با ایران را در فهرست تحریم قرار دهد.

 

دولت آمریکا که اردیبهشت ماه سال گذشته به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد، در چارچوب سیاست موسوم به «فشار حداکثری» به صورت مداوم بر میزان تحریم‌ها علیه ایران افزوده است. منتقدان این سیاست می‌گویند این سیاست هرچند اقتصاد ایران را با چالش‌هایی روبرو کرده، اما به هیچ‌یک از دو هدف اصلی خود یعنی تغییر سیاست‌های منطقه‌ای ایران و وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به مذاکره با آمریکا، نرسیده است.

منبع: فارس

ارسال نظر